Rakenteiden koneelliset kuivaukset

Olemme laajentaneet toimintaamme täsmäkuivauksiin ja hallitsemme kaikki koneelliset kuivausmenetelmät. Käytössämme on erittäin tehokkaat Dry100i- täsmäkuivauslaitteet, jotka nopeuttavat merkittävästi kuivausprosesseja perinteisiin menetelmiin ja laitteisiin verrattuna.

 

Tarjoamme rakentajille ja remontoijille myös rakentamisen aikaisia kosteusmittauksia sekä rakenteiden kuivumisseurantaa ja neuvontaa. Kuivauskalustoamme on mahdollisuus myös vuokrata.

 

Dry100i 600w huipputehokas täsmäkuivain

 

Dry100i on tarkkaan lämmön kohdistukseen sekä tehokkaaseen, jatkuvaan ilmavirtaukseen perustuva täsmäkuivainlaite.

Perinteisiin kuivausmenetelmiin verrattuna Dry100i täsmäkuivaimella vesivahingot voidaan kuivata jopa muutamassa päivässä, useiden viikkojen sijaan. Laitteessa on automaattinen jaksotus välijäähdytyksiä varten

 

Betonirakenteiden päällystettävyyden seuranta

 

Huolella oikein suoritettu betonin porareikämittaus antaa luotettavan kuvan betonirakenteiden kosteusjakaumasta. Mittauksella vältetään liian aikaisesta päällystämisestä johtuvat ongelmat. Tarpeeksi aikaisessa vaiheessa aloitetulla porareikämittaus-seurannalla voidaan rakennustyömaalla välttää myös aikatauluviivästyksiä ja ylimääräisiä kuivauskustannuksia. Useat etelä-pohjanmaalaiset rakennusliikkeet käyttävät mittauspalveluitamme betonirakenteiden kuivumisen seurannassa ennen päällystys- tai pinnoitustyöhön ryhtymistä.